Meghívó kisvonatozásra

Kedves Gyerekek!

A nemzetközi gyereknap alkalmából május 27-én vasárnap du. 17 órától falunéző kisvonatozásra hívjuk és várjuk a várdai gyerekeket, a korábbi vonatozáshoz hasonló programra. Miután az előre feltételesen jelzett programot úgy sikerült megszerveznünk, hogy a kaposvári városnéző programok befejezése után, a vonat hazafelé vezető útja közben iktatja be Várdát, ezért elképzelhető, hogy némi késéssel kerül sor a várdai programra.
Az esetleges várakozást, időeltolódást egy gyereknapi fagyival kompenzáljuk, amelyet a Várdára érkező ,,Kecskeméti Fagyis" jóvoltából élvezhetnek a gyerekek 14 éves korig. Várda község vendégeként meghívunk minden 14 év alatti gyereket 2 gombóc fagyira! A fagyis 16 órakor érkezik a COOP bolt elé, a Fő térre, ezt követően 16:20-ra az Újtelepi játszótérre.
A várható kellemes fagyizás után 17 óra körül indul a vonat az Újtelepi játszótérről a Jókai utca, Fonyódi út, Bekötőút, Fő utca, Akác utca, Szőlőhegyi dűlőút, Meggyes utca, Újtelep útvonalon. A belső faluban a COOP bolt előtt lehet felszállni a vonatra! Várhatóan 2 kört teszünk meg és remélhetőleg az időjárás nem hiúsítja meg a programot.
Ezzel a programmal köszöntjük a várdai gyerekeket és szüleiket a gyrmeknapon. Szeretettel hívjuk és várjuk az érintetteket!

Varga András
polgármester

Kategória: 

Házi komposztálás népszerűsítése Várdán Projekt

Magyarország Megújul, Széchenyi Terv, Európai Únió