Adatvédelem

Tartalom jogviszonya

A "WWW.VARDA.HU" oldalain található bizonyos tartalmak teljes egészében vagy csak részben szerzői jogvédelem alatt állnak. Az Várda Község Önkormányzat írásbeli engedélye nélkül az ilyen tartalmak másolása illetve egyéb felhasználása jogi következményekkel járhat.

Másik féltől engedéllyel felhasznált vagy nem engedélyköteles tartalmak forrását a Várda Község Önkormányzat weblap Üzemeltetője a legjobb szándéka szerint igyekszik feltüntetni. Az ilyen jellegű engedély köteles tartalmak másolása illetve egyéb felhasználása a szerzői jogvédelem birtokosának írásbeli beleegyezése nélkül nem lehetséges.

Adatkezelés

A "WWW.VARDA.HU" honlapot mindenki szabadon látogathatja anélkül, hogy felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt adna magáról. Ez alól kivételt képeznek azok az oldalaink, amelyeket csak regisztrált ügyfeleink számára hozzáférhetőek, jelszó és személyes azonosító megadásával. A megadott adatokat kizárólag a megjelölt célok érdekében használjuk fel.

Látogatóinkról néhány információt (nem személyes adatokat) automatikusan gyűjtünk. (Pl.: látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngésző program, operációs rendszer, stb.) Ezeket az adatokat kizárólag honlapunk szolgáltatásainak fejlesztéséhez használjuk.

Biztonság

A "WWW.VARDA.HU" kiemelt gondossággal kezeli regisztrált látogatói bizalmas és személyes adatait. A Várda Község Önkormányzat mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosulatlan hozzáférés, a nyilvánosságra hozatal elkerülése, és a jogszerű adatfelhasználás érdekében a megfelelő biztonságtechnikai módszerekkel őrizze és biztosítsa az online módon gyűjtött információkat.

Felelősség

A "WWW.VARDA.HU" oldalait a legnagyobb körültekintéssel állítottuk össze. Egyes oldalak más harmadik fél honlapjára mutató linkeket is tartalmaznak. A "WWW.VARDA.HU" azonban nem képvisel jogi értelemben egyetlen olyan helyet sem, amelyet honlapunkon keresztül ér el.

A Várda Község Önkormányzat nem vállal felelősséget semmilyen esetleges kárért, amelyet a "WWW.VARDA.HU" vagy bármilyen innen elért webhely látogatása okoz.

Köszönjük a Látogatóink figyelmét és megértését!

Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése

Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése, Széchenyi 2020

Háziorvosi alapellátás fejlesztése Somogyjád, Várda és Alsóbogát településeken

Háziorvosi alapellátás fejlesztése Somogyjád, Várda és Alsóbogát településeken

Többfunkciós közösségi tér/szolgáltató központ létrehozása Várdán

Többfunkciós közösségi tér/szolgáltató központ létrehozása Várdán, Széchenyi 2020

Belső-Somogy értékeinek megőrzése

Belső-Somogy értékeinek megőrzése

Házi komposztálás népszerűsítése Várdán Projekt

Magyarország Megújul, Széchenyi Terv, Európai Únió