2018. április 26. csütörtök

2011

Országos díj Várda községnek a Virágos Magyarországért 2011 versenyen

Virágos Magyarországért 2011 verseny

Miniszerelnöki díjat kapott a somogyi megyeszékhely Kaposvár, valamint Várda és Kisbajom is országos elismerést vett át, Fonyódot és Siófokot is díjazták a Virágos Magyarországért 2011. program keretében.

1956-os magyarországi forradalom és szabadságharc 55. évfordulója október 23-án

1956-os forradalom és szabadságharc 55. évfordulója október 23-án

 

Az 1956-os magyarországi forradalom és szabadságharc
55. évfordulóján emlékezzünk meg az elhúnyt hőseinkre
és a megtorlások áldozataira október 23-án!

 


Alkotótábor Várdán 2011. év Rosta Géza est

Tekintse meg a 2011. évi Várdai Alkotótábor alkalmával készült képeket. A fényképeket Poldesz László (Poldi Joe, Várda) készítette.

Alkotótábor 2011. Festészet és origami kiállítás

Tekintse meg a 2011. évi Várdai Alkotótábor alkalmával készült képeket. A fényképeket Poldesz László (Poldi Joe, Várda) készítette.

2011. május 7. Madarak és Fák napja Várdán II.

A fényképeket Poldesz László (Poldi Joe, Várda) készítette 2011. május 7-én a Várdán megrendezett Madarak és Fák Napja alkalmából.

Őszi Várda

Ősz a somogyi településenTekintsék meg a somogyi településen ősszel készült fényképeket (a fotókat Ugrósdy Péter készítette).

Látogatás a Szász kastélynál Várdán

Látogatás a várdai Szász kastélynál2011. szeptember 2-án került sor a Szász kastélynál tett látogatásra egy kiállítás megtekintéssel egybekötve. Tekintsék meg az eseményről készült képeket.

Kastélylátogatásra hív a várdai Szász-kúria

Szász Endre festményÚj turisztikai látványossággal bővül Somogy megye. Szeptember másodikától látogatható lesz a várdai Szász-kúria. A tárlat kultúr és iparművészeti különlegesség is egyben.

Látogatható lesz a Szász-kúria

Szász Endre kastély VárdánSzeptember 2-tól mindenki számára látogatható lesz a várdai Szász-kúria, ahol élete utolsó évtizedében élt és dolgozott Szász Endre világhírű festőművész.

Széncinege az év madara 2011. évben

2011. év madara a széncinegeNapjainkra a természetes élőhelyek átalakítása, életközösségeik változatosságának csökkenése olyan mértéket ért el, hogy már nem csak a biológusok, ökológusok és a zöld szervezetek, de a kérdéssel nem foglalkozó lakosság egyre szélesebb rétegei is érzik ennek negatív hatásait.

Oldalak

Házi komposztálás népszerűsítése Várdán Projekt

Magyarország Megújul, Széchenyi Terv, Európai Únió