2018. április 26. csütörtök

2007

Karácsonyi Ünnepség 2007. év

Tekintse meg a 2007. decemberi Karácsonyi Ünnepség során készült képeket.

Újtelepi Juniális 2007. év

Tekintse meg a 2007. évi Újtelepi Juniális alkalmával készült képeket.

Várdai Falunap 2007. év

Tekintse meg a 2007. évi Várdai Falunapon készült képeket.

2007. évi Madarak és Fák Napja Várdán

Tekintse meg a 2007-es várdai Madarak és Fák Napja eseményen készült képeket.

Miniszterelnöki hakni Somogyban

Példás somogyi értékeket látott és láttatott a kormányfő
Országjárásának negyedik napján Somogyban járt a kormányfő. Gyurcsány Ferenc Somogyjádon, Várdán, Patcán és Bőszénfán nem is csak látni, hanem inkább láttatni kívánta a példaértékű fejlődést.

Segítettek a batéi postarablás és a várdai gyilkosság felderítésében

Megerősítette elnöki tisztében a Kaposvári Kistérségi Polgárőr Egyesület tiszújító közgyűlése Domán Tibort. Időközben rendeződtek a viszonyok a megyei szövetséggel.

Somogyjádon is a várdai rém gyilkolt

A várdai kettős gyilkosság elkövetője beismerte: korábban Somogyjádon is ő gyilkolt. A jádi gyilkosság gyanúsítottját szerdán engedték haza az előzetes letartóztatásból.
Augusztus 23-án virradó reggel találták meg annak az idős néninek a holttestét, aki bántalmazás miatt halt somogyjádi otthonában. A rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt vette akkor őrizetbe a 85 éves asszony 60 éves fiát.

Sajátjaként bánt a befizetett adóval

Információink szerint a várdai önkormányzatnál több mint háromszázötvenezer forint hiányt mutatott ki egy pénzügyi ellenőrzés. Az évente egyszer kötelező belső átvilágítását egy külső pénzügyi társaság végzi. Az elmúlt három évben semmilyen szabálytalanságot nem találtak. Az idén, a szúrópróba szerű ellenőrzés helyett egyes szakterületeken a teljes és az azonnali átvilágítást kérte az önkormányzat, mielőtt az adóügyes dolgozó munkahelyet vált. A vizsgálat során szabálytalanságokat tártat fel, emiatt nézték át az ellenőrök tüzetesebben a könyvelést.

Vascsővel verte agyon áldozatát a várdai gyilkos

Tíznél több ütést mért vascsővel a várdai gyilkos az idős asszony fejére, s elmondása szerint ennél jóval többször sújtott le másik áldozatára, a 70 esztendős férjre. A rendőrségi sajtótájékoztatón elhangzott: nyereségvágyból, több emberen különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják a 39 éves somogyjádi férfit, aki szenvtelenül számolt be tettéről.

? Véres sodrófa, fejszenyél, vascső ? a lefoglalt bűnjeleket is bemutatták a kaposvári tájékoztatón. Herke Tamás ezredes, bűnügyi igazgató elmondta: a várdai házaspár megölésével egy somogyjádi férfit gyanúsítanak.

A bűz elűz Magyaregresről

Szimatol a polgármester hol érez szennyvízszagot

Négy évvel ezelőtt a Kaposvár környéki települések közül először Somogyjád gesztorságával, Várdán, Somogyaszalóban és Magyaregresen készült el a szennyvízberuházás. Az egresiek az első pillanattól kezdve panaszkodtak: büdös van a faluban. Az elmúlt időszakban látszat intézkedések, ideiglenes megoldások születtek, egy dolog azonban gyökeresen nem változott, a szag.

Oldalak

Házi komposztálás népszerűsítése Várdán Projekt

Magyarország Megújul, Széchenyi Terv, Európai Únió